Twee keer scherm op #ExactOnline voor gebruikersnaam bij inschrijven en gebruik
Incident Report for Invantive
Update
Een variatie van het #ExactOnline aanmeldprobleem is dat eerst het scherm voor aanmeldcode verschijnt, daarna om het wachtwoord gevraagd wordt, daarna nogmaals een scherm voor aanmeldcode en daarna als laatste scherm nogmaals het wachtwoordscherm.
Posted Dec 06, 2022 - 10:31 CET
Investigating
Het probleem met twee keer invullen gebruikersnaam treedt nog steeds op in Exact Online.
Posted Dec 05, 2022 - 14:52 CET
Update
Een ervaren #ExactOnline-consultant meldde dat het probleem met dubbele aanmeldschermen waarschijnlijk nog incidenteel optreedt bij het inloggen op Exact Online (niet via een Invantive-product). Mogelijk dat er nog steeds tweemaal om gebruikersnaam gevraagd wordt als de sessie is verlopen. De status van dit incident zal nog verder gemonitored worden.
Posted Dec 01, 2022 - 11:21 CET
Monitoring
Het probleem in #ExactOnline met dubbele aanmeldvensters voor de gebruikersnaam treedt niet meer op sinds circa 27 november 12:00. De periode waarin het probleem opgetreden is lijkt daarmee te lopen van 19:36 op 21 november tot 12:00 op 27 november.
Posted Dec 01, 2022 - 09:16 CET
Identified
Helaas blijkt dat Exact de problemen met het aanmeldscherm voor apps binnen de browser nog niet afdoende heeft opgelost. Dit is een voortzetting van https://status.invantive.com/incidents/chf40gt8rr4j.

Het gedrag is momenteel dat bij het aanmelden op een app het aanmeldscherm vraagt om de gebruikersnaam. Na invullen en het drukken op "Volgende" verschijnt nogmaals een aanmeldscherm dat vraagt om de gebruikersnaam. Na invullen en het drukken op "Volgende" verschijnt het wachtwoordscherm pas, gevolgd door eventueel instemmingsscherm.

Workaround is voorlopig om twee keer de gebruikersnaam in te voeren. In sommige omgevingen met Data Hub maakt dit het aanmelden erg lastig door foutcode itgeneuy106; gebruik in dat geval een versie van het Invantive Query Tool om de logica uit te voeren.
Posted Nov 24, 2022 - 08:17 CET
This incident affects: Platforms (Exact Online).