Vertraging afhandeling bankbetalingen
Incident Report for Invantive
Update
De verwerking van #Rabobank betalingen via Exact Online is nog niet bij. Er wordt gewerkt aan een oplossing waarbij storingen in Exact minder snel leiden tot issues. Als uw Invantive abonnement geblokkeerd wordt door vervallen facturen, stuur dan een e-mail naar finance@invantive.com met verzoek voor een betaalvakantie. U kunt ook kiezen voor een voorschotnota voor het gehele jaar; bij geen gebruik wordt die automatisch gecrediteerd. We proberen handmatig de vertraging te compenseren, maar dit zal niet altijd lukken omdat we op de automatisering van het betalingsverkeer vertrouwen.
Posted May 17, 2022 - 13:14 CEST
Update
De problemen met ontvangst van betaalinformatie via Exact Online houden nog aan. We hopen vandaag een workaround hiervoor te vinden.
Posted May 17, 2022 - 09:44 CEST
Monitoring
De vertraging in de verwerking van Rabobankboekingen lijkt verdwenen te zijn. Het kan tot dinsdagmorgen na leiden tot vertraging in de rest van de facturatieketen.
Posted May 16, 2022 - 16:26 CEST
Update
We are continuing to work on a fix for this issue.
Posted May 13, 2022 - 13:10 CEST
Identified
Het verwerken van betalingen via de #Rabobank en #ExactOnline kent momenteel een grotere vertraging dan anders. Normaliter wordt een betaling op een open factuur binnen 1 dag verwerkt. Momenteel duurt dit meerdere dagen. Ook het automatisch afletteren lijkt minder vaak goed te gaan. Als uw Invantive abonnement geblokkeerd wordt door vervallen facturen, stuur dan een e-mail naar finance@invantive.com met verzoek voor een betaalvakantie. U kunt ook kiezen voor een voorschotnota voor het gehele jaar; bij geen gebruik wordt die automatisch gecrediteerd. We proberen handmatig de vertraging te compenseren, maar dit zal niet altijd lukken omdat we op de automatisering van het betalingsverkeer vertrouwen.
Posted May 13, 2022 - 13:06 CEST
This incident affects: Functional (Invantive Cloud, Invantive Query Tool, Invantive Control for Excel) and Invantive Corporate (Billing).